Den nye legeplads blev indviet

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag kl. 16.00 var der indvielse af den nye legeplads ved Café Jydepotten i Grindsted.

Den nye legeplads er blevet til med Lene Terkelsen som initiativtager, og hun takkede alle brugerne og lederne for al den hjælp og støtte til projektet. Det var ikke muligt at få det lavet uden støtte og hjælp fra blandt andre SH Maskiner & Anlæg i Hejsnvig der har anlagt selve legepladsen, og materialerne er leveret af Blåbjerg Leg. Legekæden har doneret ting til sandkassen og LEGO’s Local Community Engagement har støttet projektet med en pæn pengesum, og også Idé kassen i Billund Kommune har givet en pæn pengesum til projektet.

Inden projektet blev skudt igang, var der et gammelt klatretårn der ikke var så god mere. Der er et nyt klatretårn, udformet som et skib med rutsjebane. Der er en tunnel man kan kravle igenem (rør), en sandkasse samt en balancebom.   

Underlaget af sten er blevet fjernet og erstattet af græs. Udenfor legepladsen er der blevet lavet en pæn plads med belægningssten.

Derefter var det tid til formanden for teknik & miljø: Per Nyhus der var glad for at projektet var blevet til noget.

Niels Christensen der er leder af Café Jydepotten holdt også tale, og efter talen blev der fundet en kasse med vandballoner frem, for når snoren var klippet var det tid til at navngive skibet på legepladsen, og det skulle gøres på den måde at alle børnene skulle kaste en vandballon på skibet.  Men allerførst blev der lige sunget en fællessang, hvorefter Maja og Mico klippede snoren.  Så var det tid til navngivning af skibet, og det kom til at hedde: Jydepottens Martha.

Efter denne del var det tid til lidt drikkelse og frugt.

Netavisen mødte 4 generationer nemlig Karen på 77 år, Lene, Ann og yngste medlem Maja på 7 år, snart 8 år.

4-generationer: Karen, Lene, Ann og Maja – Foto: René Lind Gammelmark

Klik på billederne under artiklen for at se billederne i stor størrelse.