Find cowboystøvlerne frem og kom til Western Aften i LEGOLAND®

PR-Foto

Kom i ægte Western-stemning når LEGOLAND® disker op med go’e ben og go’ musik til årets første Western Aften torsdag den 4. juli kl. 18.00-22.00

Traditionen tro slår LEGOLAND® saloondørene op til Western Aften alle torsdage i juli og første torsdag i august. Der er garanti for ægte Western-stemning, når den ikoniske lokale trio, Rattle Snakes spiller countrystemningen ind, og det kan blive svært at holde cowboystøvlerne i ro, mens der serveres saftige spareribs fra grillen og kolde isdesserter fra saloonen.

– Det er altid dejligt med en god gammeldags LEGOLAND tradition. Der er blandt andet mange lokale, som godt kan lide at komme til Western Aften i LEGOLAND til en hyggelig aften med livemusik og super stemning i LEGOREDO Town, siger Pernille Steffensen, der er eventchef i LEGOLAND.

Western Aften bliver afholdt i LEGOLAND hver torsdag i juli samt torsdag den 1. august fra kl. 18.00 – 22.00. Alle med Sæsonpas og entrebillet til LEGOLAND har fri entre til årets Western Aftener.

Man kan også købe en Western Aften billet på dagen efter kl. 17.00, som giver adgang til LEGOLAND parken fra kl. 17.30. Western Aften billetten gælder samtidig som værdikupon til køb i butikker og spisesteder. Der betales særskilt for mad og drikkevarer skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.