Kan gravide træne ?

PR-Foto: MAGION

Svaret er ja – hvis man gør det korrekt. I MAGION Fitness er den første bootcamp for gravide afviklet med succes og god respons.

Til august starter MAGION Fitness igen et holdforløb for gravide og mødre. Det er ganske naturligt for efterspørgslen og feedbacken på forårets hold har været positiv. Og det er der en god forklaring på, hvis man spørger på holdet for gravide og mødre. Der er nemlig ingen alternative træningstilbud til gravide i lokalområdet. Samtidig har holdet levet op til forventningerne.

”Træningerne har været godt tilrettelagt og alle har kunnet være med – uanset grundform”, fortæller Nanna på 25, der har deltaget på forårets hold.

”Træningerne har hele vejen igennem været perfekt planlagte, fordi øvelserne passede både til mig som gravid, men også til dem, der allerede havde født”.

Instruktør Rikke Vinbech har også taget sig tid til at overveje nye øvelser, der har passet individuelt til både de vordende og nybagte mødre. Formålet har været at holde alle aktive og guide hver enkelt til rette øvelse og træningsmængde. Træningen er naturligvis tilrettelagt med hensyn til og inddragelse af børnene – altid med hensyn til den enkelte mor og barn.

Målet med holdet har været at svare på de mange spørgsmål om, hvordan man træner, når man venter sig eller lige har fået en lille ny.  En bonus ved holdtræningen har været den efterfølgende hyggestund med frugt og snak. En frivillig stund til dem med tid og lyst til at lære hinanden bedre at kende.

Det nye hold for gravide og mødre har opstart den 12. august med en gratis prøvetime fra kl. 10.15-11.00 i MAGION Fitness. Herefter koster træningen 499 kr. for otte gange træning mandage fra 10.15-11.00. Der er et maksimum på 10 deltagere så alle kan føle sig trygge og godt tilpas. Rikke Vinbech er instruktør på holdet skriver MAGION i en pressemeddelelse.