Bustransport til Musik i Gryden

Foto: Pixabay

De mange Musik i Gryden gæster fra Sdr. Omme, Filskov, Hejnsvig og   Billund behøver ikke tænke på kørsel til Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august 2019. Der indsættes busser til og fra de fire byer.

Musik i Gryden bliver tit omtalt som en kæmpe havefest, og noget er der om snakken, men deltagerne i havefesten er ikke kun Grindsted-borgere. Rigtig mange fra resten af Billund Kommune er også faste navne til Musik i Gryden.

Og gæsterne fra fire af kommunens byer kan glæde sig over en mulighed for ikke at skulle tænke på kørsel til og fra Musik i Gryden i år. Arrangørerne har nemlig allieret sig med Grindsted Turist, der indsætter busser til og fra koncerten.

Vi kan se, hvor de som køber billet kommer fra. Og sidste år prøvede vi så med bus fra Sdr. Omme og Billund, hvorfra vi har mange glade koncertgæster. Det blev en succes, så i år udvider vi med Hejnsvig og Filskov, siger Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden.

Der bliver busafgang fra købmand Peter i Filskov klokken 11.05 og 12.05 og fra busstoppestedet ved Sdr. Omme Kro klokken 11.15 og 12.15. Og turen går hjem igen   00.15 og 01.00.

Bus nummer to er klar ved Billund Centret 11.05 og 12.05 og ved busstoppestedet Bredgade v. Nyvej klokken 11.15 og 12.15. Og turen går hjem 00.15 og 01.00.

Busturen koster 50 kroner og kan kun betales med kontanter.

Der er lige nu solgt omkring 3.000 billetter til Musik i Gryden, hvor seks topnavne er klar til lørdag den 3. august.

Årets musiknavne er Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp, Poul Krebs og Karl William..

Der sælges i alt 4.500 billetter og de kan købes via Musik i Grydens hjemmeside – www.musikigryden.dk eller i Kvickly Grindsted.

Fakta om Musik i Gryden (www.musikigryden.dk)
Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg på 7 mand står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret. Mange af dem har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter. I 2018 var der Musik i Gryden for 15. år i træk. Godt 3.800 deltog i koncerten sidste år skriver Kurt Holm fra Musik i Gryden i en pressemeddelelse.