Travløb på Torsdag – der kæmpes om Vorbasse Markeds Vandrepokal

Caviar og Jeppe Juul er favoritter i Vorbasse Marked Løbet - Foto: Martin Timm Holmstav

Torsdag kl. 17.00 byder Billund Trav på et fint 9 løbs stort sommerprogram. Allerede i dagens 1. løb, hvor der dystes om ”Vorbasse Markeds Vandrepokal”, bydes der på et forrygende væddeløb. Jeppe Juel sender sejrshesten Caviar ud til comeback. Hesten har ikke starter siden oktober måned, hvor den var tredje efter 4 sejre på stribe. Hvis den er i normal form, ser de 8 konkurrenter kun dens bagsko! Men der er flere gode heste blandt modstanderne. Cody, Cool Winner, Catch Me A Winner og ikke mindst Batman S H nu med Flemming Jensen I sulkyen. Det kan blive dagens bedste væddeløb.

Billund Trav fylder 48 år
18. juli 1971 slog Billund Trav for første gang dørene op til en løbsdag. Det er nu 48 år siden og det markeres i dagens 3. løb. Et løb uden den store favorit, hvor der for alvor bliver brug for garderingerne i V5-spillets 1. afdeling.

Oplev travsporten bag kulisserne
Denne løbsdag er der et specielt arrangement målrettet børnefamilierne. Man kan komme med i staldene før løbene og se hestene blive gjort klar til start. Der er gratis is til børnene, og hver familie får 50 kr. at spille for i totalisatoren. Arrangementet starter kl. 16.00, og prisen for at deltage er kun 50 kr. pr. familie. Tilmelding skal ske på info@billundtrav.dk eller tlf.: 888 112 04 senest på dagen inden kl. 12.00 skriver Christian Hundebøll fra Billund Trav i en pressemeddelelse.