Telenor opgraderer mobildækningen under Vorbasse Marked

PR-Foto: Telenor

Smæk på mobildækningen ved Vorbasse Marked

Under Vorbasse Marked stiger antallet af mennesker i den lille jyske by fra omtrent 1.300 til op mod 250.000 mennesker. Denne enorme vækst af mennesker er med til at belaste mobilnettet, og derfor opgraderer Telenor dækningen i de 3 dage, markedet varer.

For mange er det årlige Vorbasse Marked lig med hotdogs, hestevrinsk og gode kræmmermarked fund. Dog er Vorbasse marked også ensbetydende med en massiv stigning i antallet af mennesker som opholder sig i byen, og derved også i antallet af mobiltelefoner. Dette er med til at lægge tryk på mobilnetværket, og derfor kører Telenor til Vorbasse Marked med en ekstra mobilmast, som skal støtte op om gæsternes stigende dataforbrug.

”Kunderne har en klar forventning til, at de kan dele content på de sociale medier, hvor end de befinder sig. Specielt ved begivenheder som dette, kan vi se, at uploads står for en stor del af aktiviteten. Derfor er det nødvendigt med denne opgradering, da antallet af mennesker i byen ligeledes stiger markant. Ellers ville masterne ikke være udrustet til at kunne levere en tilfredsstillende mobildækning til alle vores kunder som tager turen til Vorbasse Marked” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak i en pressemeddelelse.

Udover flere hundrede heste og kræmmere byder Vorbasse Marked i år også på et helt nyt areal med streetfood. Med den forbedrede mobildækning, er der således rig mulighed for at knipse billeder som kan deles online med familie og venner.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien.