Travlhed på campingpladsen forud for Vorbasse Marked

Foto: René Lind Gammelmark

På campingpladsen i Vorbasse er der travlhed. Forud for Vorbasse Marked følger en hel del forberedelser. Det store telt skal sættes op, og indrettes så der er plads til alle de mange der i løbet af ugen kommer forbi teltet for lige at hygge og købe en pølse og en øl.

Foto: René Lind Gammelmark

En lille pølsevogn
Det startede med at campingparret Gitte og Jan satte en lille pølsevogn og en lille ølvogn op i forbindelse med Vorbasse Marked. Der var nok omkring 10 meter imellem de to vogne. Så kunne man let gå mellem ølvognen og pølsevognen når der skulle handles fortalte Gitte der sammen med hendes mand har drevet campingpladsen siden 1. august 2002. Parret startede med at forpagte pladsen som de købte i 2012. Det udviklede sig til at blive en større begivenhed, og i dag er man oppe på mellem 80 og 90 hjælpere på campingpladsen i den uge hvor Vorbasse Marked bliver afholdt. Der skal laves mad, passes butik, gøres rent og alt det der skal gøres for at pladsen fungerer når den er fuldt belagt.

Foto: René Lind Gammelmark

Stort telt
Tirsdag aften mødte vi Gitte og Jan Larsen der ejer campingpladsen, samt fire af de frivillige hjælpere der arbejdede med opsætning af det store telt og indretning af det.

Foto: René Lind Gammelmark

Fællesspisning
Om onsdagen før Vorbasse Marked er der fællesspisning i teltet, og sidste år var der 245 der deltog i fællesspisningen. Da Netavisen Grindsted var forbi campingpladsen tirsdag aften var der 85 der havde bestilt spisebillet, men Gitte Larsen regner med at tallet kommer op på omkring 200.
Der vil være fest i teltet med musik, helt indtil midnat hvor festen stopper, for vi er jo på en Campingplads, og må også vise hensyn til dem der ikke ønsker at feste fortalte Gitte Larsen. Det bliver til omkring 500 besøgende onsdag aften når YoYo spiller i teltet.

I løbet af ugen kommer mange fra byen også lige forbi campingpladsens madtelt , for som de siger det er  jo hyggeligt at komme ind og spise en pølse.

Fuldt belagt
I uge 29 er alle pladser besat. Hvert år når kalenderen kommer frem til den 1. april, bliver pladserne frigivet, og Gitte Larsen fortæller at der går ca. 14 dage inden alle pladser til uge 29 er besat. Gæsterne kommer søndag i uge 28 og tager afsted igen søndag i uge 29. Der er også nogen der har deres campingvogn til at ligge fast på pladsen hele sæsonen.

Gitte Kragholm Larsen i receptionen – Foto: René Lind Gammelmark

Campingpladsens butik har alverdens ting og sager, både slik, mad og drikkevarer. Og man kan også købe både softice og gammeldags isvafler. – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Hjælperfest
Uden de mange frivillige hjælpere var det ikke muligt at lave så meget ud af det, og det er vi meget tanknemmelige over fortalte Gitte Larsen, og derfor holder vi en hjælperfest for dem der har hjulpet os. Det plejer vi at gøre i september, men vi har endnu ikke sat en dato får dette års hjælperfest.

Reklamefilm
På Torsdag kommer SayWe Media og laver en video om campingpladsen. SayWe Media er nystartet og ejes af Gitte og Jans søn Mads sammen med hans kammerat Andreas.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.