Rutefly foretog sikkerhedslanding i Billund Lufthavn

Foto: René Lind Gammelmark

Et fly fra flyselskabet Ryanair med 183 passagerer der var kommet fra Edinburgh foretog søndag ved 18 tiden en sikkerhedslanding i Billund Lufthavn.

Flyet havde en melding om en fejl, hvilket gjorde at flyets personale valgte at melde det til kontroltårnet i Billund der satte en såkaldt Standby1 / Sikkerhedslandings procedure igang. Det betyder at lufthavnens brandbiler samt indsatsleder fra TrekantBrand og Politiet var klar i lufthavnen hvis der landingen ikke kom til at forgå normalt. Men ifølge vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi foregik landingen helt normalt, stille og roligt, og der var ingen problemer.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark