Beredskabet på arbejde til Vorbasse Marked

Autosprøjte og Hurtig Sluknings Enhed - Foto: René Lind Gammelmark

Ud over førstehjælperne er der også Brandmænd fra det frivillige beredskab ved Trekant Brand der er på arbejde under hele Vorbasse Marked.

Der er hele tiden en holdleder + 5 brandmænd klar til at rykke ud. De har også eftersynsopgaver i løbet af dagen, og runderer og sørger for at brandvejene bliver holdt fri så der er fri passage hvis der skulle komme en situation hvor det er nødvendigt at det skal gå stærkt. Det er også dem der undersøger om der på campingpladserne bliver grillet udenfor det tidsrum fra kl. 17 til 20 hvor der må grilles på vejen. Hvert eneste år er den nogen der tage grillen med ind i forteltet, og det må de ikke, og så bliver grillen slukket. Der er 12-18 frivillige brandmænd på arbejde i løbet af markedet.

De køretøjer der har er en Hurtig Sluknings Enhed og en autosprøjte (brandbil). Ud over dette så står der en bil udstyret med udrykningslys og horn der bruges til kørsel med en sygeplejerske når der er noget akut. Der er også et par golfbiler der bruges til transport frem og tilbage på markedet hvis der er en der er blevet dårlig og trænger til at komme op i behandlingsteltet. Der står også en indsatslederbil fra TrekantBrand klar.

Politiet er også massivt til stede på markedet, og det hele styres via en kommandopost der er på markedet.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Indsatslederbil – Foto: René Lind Gammelmark