Flere sponsorer hjælper kulturen i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

Publikum kan se frem til et varieret eventprogram i MAGION i efteråret takket være flere sponsorer. Der er både musik, foredrag og comedy af høj kvalitet på plakaten.    

Efter et begivenhedsrigt forår, byder MAGION i efteråret igen på kultur- og eventoplevelser for et bredt publikum. Uanset om man er til dansk pop, orkestermusik, comedy eller foredrag, er der noget at komme efter i MAGION. Og der er kræset for publikum takket været flere medlemmer af sponsorklubben MAGION +Partners.

”Det er vores mål, at kunne skaffe kvalitetsnavne- og oplevelser til Billund Kommune, så vi også lokalt kan byde på store oplevelser på kultursiden”, fortæller eventmanager i MAGION, Mads Søbye Helbo.

Den fortsatte udvikling af eventprogrammet skyldes i stort omfang flere velvillige sponsorer, der bidrager til stærkere markedsføring og et økonomisk fundament.  

”Vi kan i høj grad takke vores sponsorer i MAGION +Partners for at publikum i MAGION fortsat kan nyde musik, shows, comedy og foredrag fra de øverste hylder i Danmark. Kulturoplevelser koster – og bliver ikke billigere”, uddyber Mads Søbye Helbo i en pressemeddelelse.

Sponsornetværket tæller i øjeblikket 22 lokale virksomheder – men der er naturligvis plads til flere virksomheder, der ønsker at støtte kulturlivet og samtidig være en del af MAGIONs fordelsprogram for sponsorer. På sigt er det planen også at udvide med en abonnementsklub for private.   

Festugen i Grindsted åbnes således i MAGION den 22. august med en ekslusiv koncert med Lis Sørensen og Pernille Rosendahl. Oplev to af Danmarks mest elskede sangerinder, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkester optræder med et program, der forener generationerne i en fælles musikalsk oplevelse.

Koncerten vil rumme sangerindernes egne numre samt fortolkninger af hinandens sange. Aftenen bliver et uddrag af to musikalske bagkataloger, der spænder over flere årtier og samtidig bliver et gensyn med Lis og Pernilles tid sammen i “Toppen af Poppen”. Oplev blandt andet: Stille Før Stormen, Fuld af Nattens Stjerner, Tomorrow Never Dies og Love Will Keep You Warm.

Comedy-genren præsenteres igen i MAGION af et af Danmarks største stand-up navne i skikkelse af Anden, Anders Matthesen. ”Anden Bringer Ud” hedder showet, der kan ses i MAGION den 25. oktober. Opskriften er enkel: klassisk stand-up som omdrejningspunkt – én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær – og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

For mange vil der være tale om et glædeligt gensyn med Chris Macdonald, der gæster MAGION inviteret af Aftenskolerne den 14. november. Publikum kan forvente et underholdende og samtidig lærerigt foredrag med én af Danmarks ubetinget bedste foredragsholdere. Chris MacDonald tager i foredraget afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi og stiller skarpt på temaer som sociale relationer, mental sundhed, bevægelse, naturlig mad og søvn. Foredraget er arrangeret af aftenskolerne.dk.

Året afsluttes som med den traditionelle julekoncert. I 2019 tilfalder det Anders Blichfeldt at løfte julestemningen med hans Christmas Gospel med swingende gospel versioner af klassiske julesange. Med Anders Blichfeldt på scenen er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen. Med sig har Anders Andrews Sisters og orkesteret Jønssons Fristelser.

Billetter til arrangementerne kan købes på Ticketmaster.dk. Man kan læse mere om de nævnte events på www.magion.dk eller ved at følge MAGION på facebook. Se sponsorerne på www.magion.dk, hvor der også er informationer om, hvordan et sponsorat tegnes og hvad det indebærer.

Lis Sørensen – Foto Philippe Jessen

Pernille Rosendahl – Pr-Foto

Anders Matthesen – PR-Foto

 

PR-Foto