Den 16. august fejrer Boye Habekost 25-års jubilæum i LEGOLAND® Billund.

PR-Foto

Det skulle bare lige have været en enkelt sommer, da Boye Habekost i 1994 blev ansat som natportier på Hotel LEGOLAND®. Nu er der gået 25 år. Boye havde inden ansættelsen i LEGOLAND været ansat i Bolignyt – en møbelforretning i Vejle i tre år, da kompagnonen trak sig. Det var uheldigt, for Boye Habekost og konen Jane havde lige købt et rækkehus, og sønnen Jesper var kommet til verden i 1992. 

Han blev anbefalet at tage kontakt til Karen Lassen (Senior Front Desk Manager på Hotel LEGOLAND). Hun skulle muligvis bruge en ny medarbejder om natten – hed det sig – og efter en samtale blev de enige om at starte samarbejdet.

For Boye er særligt én ting klart; Man rejser ikke fra en god chef, og det har han haft i Karen Lassen gennem alle 25 år. Sammen med gode kollegaer og glade gæster har det betydet, at Boye nu kan fejre 25 år som natportier på Hotel LEGOLAND. 

For Boye har opgaverne ikke ændret sig drastisk gennem årene, men hotellet og LEGOLAND er selvfølgelig blevet større, og med det er der naturligvis kommet flere værelser, gæster, konferencelokaler og hvad der ellers hører til. 

Boye Habekost holder særligt meget af at følge de trofaste gæster gennem årene. Boye fortæller at mange gæster er kommet igennem flere årtier – både som forretningsforbindelser eller som turister på ferie igennem flere generationer. Således kommer forældre med deres børn, for at vise dem hvad der begejstrede dem, da de selv var børn.

Nok har Boye Habekost tilbragt halvdelen af sit liv på Hotel LEGOLAND, men når ikke han passer indgangen og hotellets reception har han brugt sin tid på fodboldbanen – og det har han ligeledes gjort i mange år. Først som målmand i Superligaen for Vejle Boldklub, derefter som målmandstræner og senest som cheftræner i Vejle Boldklub senior. Alt i alt er det blevet til over 40 år på eller lige ved siden af fodboldbanen, hvilket Boye har været glad for at have tid til om dagen. 

På den måde har nattevagterne passet perfekt for Boye Habekost og resten af familien, der på de 25 år er blevet udvidet med endnu en søn, Michael i 1995, datteren Mette i 1998 og senest et barnebarn Magnus i 2018 fra sønnen Jesper, der også har fået smag for arbejdet i LEGOLAND (Parken). 

Privat bor Boye og konen Jane i Billund sammen med Berner Sennen hunden Manse på 3 år.

Boye Habekosts 25-års jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 16. august klokken 11.00 i restaurant Pirate Ship i LEGOLAND skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.