10 år med TalTanja

Foto: René Lind Gammelmark

Tanja L. Madsen – bedre kendt som TalTanja har 10 års jubilæum med sit firma TalTanja.

I sommeren 2009 startede Tanja firmaet TalTanja op, samtidig med at hun arbejde som fuldtidsvikar hos Siemens og Grindsted El- og Varmeværk.

Det var en økonomichef hos Siemens der gav Tanja ideén til at starte egen virksomhed. Samtidig gav han hende muligheden for at tage en fridag i ny og næ for at komme i gang med virksomheden.

Opstarten
En kvinde Tanja gik til træning hos tilbød hende at hun kunne lavede en hjemmeside til Tanja. Derefter holdt Tanja familieråd, og det medførte opstart af firmaet. Familien har hele tiden været taget med på råd og støtter hende i det daglige.

De to første kunder TalTanja fik var kvinden hun gik til træning hos og hendes kæreste.

Efter et halvt år
Den 1. januar 2010 startede hun op på fuld tid som selvstændig, der var simpelthen ikke timer nok i døgnet til at have et arbejde samtidig med at være selvstændig. Kundetilgangen havde været rigtig stor. Siden 2013 har Tanja haft en medarbejder på 10 timer om ugen til at hjælpe hende.

Fremtiden
Tanja har ingen planer om at ændre noget, hun vil fortsat have hjemmekontor og passe hendes kunder.

Kunderne kommer selv
Der har været udskiftning i kunderne i løbet af de 10 år der er gået, og i løbet af de 10 år har der været 160 kunder, hvoraf de 60 stadig er på kundelisten.

Tanja holder reception fredag den 16. august fra kl. 15 på Dalsøvej 121 i Grindsted, hvor hun glæder sig til at se alle dem hun har “kontakt med” til fredagsøl og pølser.