NOANOA på Li’Glad Day & Nightlife på fredag

Foto: René Lind Gammelmark

Allerede nu på fredag er der live koncert med duoen NOANOA på Li’Glad

NOANOA er det nye danske popnavn, som i den grad er kommet for at blive. Med over 100.000 streams på kort tid, har NOANOA sneget sig ind på intet mindre end Nye Danske Hits listen, samt New Music Friday på Spotify. Hits som Hygger mig, Tinder date og Balenciaga har trendet blandt de danske DJ’s sommeren over. Man kunne blandt andet opleve NOANOA på festivalsscenerne – THYROCK og Bakkefest i Gilleleje.  Fra kl. 23 til 04.00 vil du kunne opleve den ene halvdel af NOANOA i pulten som et special arrangement.

Li’Glad Day & Nightlife i Borgergade laver lidt ændringer i konceptet.

Torsdagens program
Programmet bliver lidt som det er i dag fortæller Jan Jepsen Jensen til Netavisen Grindsted.

Fredagens program
Der bliver lavet lidt om på fredagens program, det bliver stadigvæk for de unge, og der bliver booket flere forskellige kunstnere og forskellige professionelle DJ’s, blandt andet for at få et højere niveau, selvom der stadig vil være plads til Upcoming kunstnrere. Der vil være mange forskellige aktiviteter som overbygning til musikken.

Lørdagens program
Om lørdagen er det mere for det mere voksne publikum med målrettede arrangementer, og Jan Jepsen Jensen fortæller at Li’Glad er i fuld gang med at lave aftaler med forskellige spisesteder og madleverandører i Grindsted om arrangementer, hvor der spises på Li’Glad eller ude i byen.

Det vil være kunstnere som f.eks. Ole Gas der i foråret gæstede Li’Glad, men også kunstnere/kopibands der spiller Kim Larsen, Gasolin, Bamse, John Mogensen og Shu-bi-dua er i den musikalske genre der bliver foretrukket. Musik fra 60′ 70′ og 80’erne både hvor musikken kører af sig selv,  med professionelle DJ’s,  men også “suppe, steg og is” musikere der kan sætte gang i en fest til det modne publikum.

Nyt personale
Personalet bliver også tilpasset de enkelte dage, så de følger målgruppen.

Ikke bare palle møbler
Det folk ser når man går forbi Li’Glad er palle møblerne, men Li’Glad består faktisk af fire forskellige afdelinger, man kan bare ikke så godt se dem udefra. Det forreste lokale indeholder palle møbler, det næste det store bar-område, det næste er et stort ryger-rum med diverse spille aktiviteter, og der ud over er der selve diskoteket. Lokalerne kan lukkes så de er adskilte, men kan også laves til et større rum med åbning af diverse døre, porte og låger. I øjeblikket er der en indretnings arkitekt der er ved at kigge på lokalerne, han vil senere komme med et bud på om der er noget der trænger til at blive ændret. Men teamet bag Li’Glad lytter gerne til gode forslag, så der fremadrettet kan ske ændringer i de enkelte afdelinger.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Åbningstiderne
Åbningstiderne vil blive tilpasset til de enkelte arrangementer, hvilket man blandt andet kan se på Li’Glad’s Facebookside.