Grindsted Musikforening gentager en stor succes fra sidste års Grindsted Festuge

Pressefoto

I 2018 blev publikum taget med storm, da vi havde koncert med Hans Henning Johansen og Per Weile Bak der udgør duoen Hans Henning & Bak. Og vi fik mange tilkendegivelser på, at dem må vi da gerne få til at spille igen. Det gør vi så! skriver Jan Poulsen fra Grindsted Musikforening i en pressemeddelelse.

Onsdag d. 28. august byder Grindsted Musikforening igen på den populære duo – ja faktisk er det igen udvidet til en trio, idet Kirsten Lund Jensen vil komplementere dem med fløjtespil i topklasse.

Hans Henning har mere end 40 års erfaring i musikbranchen som sanger, guitarist og komponist. Han spiller både egne numre kombineret med et stort repertoire fra country-, pop- og folk-genren. Hans Henning er særlig kendt fra bandet Rattlesnakes, med hvilket han har udgivet tre albums. I 2016 udgav Hans Henning en solo-CD med egne numre, og i 2017 udkom singlen No More Words

Per er oprindeligt uddannet som klassisk musiker med guitar og lut som sine hovedfag. Han har mere end 25 års erfaring som musiker i mange forskellige grupper og ensembler, hvilket har givet ham et særligt basspil, som både understøtter og samtidig er dynamisk og smidigt. Per har vundet flere internationale musikpriser og indspillet fire CD’er med ensemblet Duo al Dente.

Hans Henning & Bak griber ned i de seneste årtiers musikalske skattekiste. Stilen er pop, country og folk i en eksklusiv blend, hvor internationale hits får følgeskab af stedsegrønne danske træffere. Ind imellem dukker Hans Hennings egne sange op, alt sammen leveret i en eksklusiv kombination af sangvokaler, guitar, bas og fløjte. Og med et nærvær der skal opleves.

Grindsted Musikforening glæder sig rigtig meget til at byde velkommen til en forrygende aften i festugeteltet på Nørretorv.

Koncerten starter kl. 19.30, og det koster kun kr.100,- i entre incl. en øl eller et glas vin – så det er ikke prisen, der skal holde folk tilbage.

 Billetter sælges  ved indgangen.