De Grønne pigespejdere er startet igen efter en skøn sommerferie

Privatfoto

I sommerferien var pigespejderne fra Grindsted på spejderlejr på Bornholm, der blev rappellet ned af bjergsiderne ved Opalsøen, vandret utallige kilometer både op og ned ved Hammershus, Hammerhavn, Vang havn og stenbrud, Alminde og  Ekkodalen. De var også rundt på hele Bornholm med BAT busserne og rigtig smagt på seværdighederne i Svaneke. Så nu har alle pigespejdere i Grindsted fået ekstra boost, på til at gå efteråret i møde.

Skulle der være nogle piger i Grindsted de godt kunne tænke sig at blive spejder er de hjertelig velkommen, vi har møde hver onsdag i Enghuset på  Sydtoften 30. Vi laver alle mulige vilde og sjove ting, og hos os må man gerne sige ”det tør jeg ikke” og man må hjertelig gerne lave fejl. Mange af de fejl man laver, er det man lærer bedst af skriver Hanne Lorenz på vegne af De grønne pigespejdere i Grindsted.

De grønne pigespejder er fyldt 100 år her i 2019, det blev fejret på selve dagen i Århus den 4. maj, hvor alle pigespejdere fra hele Danmark var samlet. Vi fejrer det stadig resten af 2019. Sammen med pigespejderne fra Region Vadehav skal vi til fest på Hjartebro Spejdercenter den 24. august.

Der er lavet en masse spejdermærker man kun kan tage her i 2019, det er vi i gang med. Vi skal træne spejderfærdigheder, ud i naturen og se om pigerne er 100 % spejder.  Mærket 100 af alt – Det er sjovt, hvad man kan med 100! Hoppe 100 gange, spise 100 pebernødder, 100 gange rundt om Enghuset og meget mere. Kom og oplev det hele sammen med os, jo flere -jo sjovere skriver Hanne Lorenz.

Privatfoto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.