Steffen Dan Laustsen har 25 års jubilæum hos LEGOLAND Billund

PR-Foto: LEGOLAND

Steffen Dan Laustsen har arbejdet halvdelen af sit liv i LEGOLAND, når han fejrer 25-års jubilæum i en alder af 50 år. LEGOLAND karrieren begyndte som pirat i parken, og da sæsonen var slut, kom han ind på værkstedet, hvor han kunne bruge sin uddannelse som automekaniker, og det gav derfor også god mening, at han efter et par år som pirat blev fastansat på værkstedet.

Efter en årrække på værkstedet begyndte Steffen Dan Laustsen at arbejde med at lave animationer til Miniland både i Billund og til nye LEGOLAND parker. Animationerne er alt det, der får LEGO klodserne til at bevæge sig i Miniland. Det kan for eksempel være at få skibene til at sejle og broerne til at gå op, så de kan sejle under. Den nye stilling bød også på mange rejser blandt andet til Florida, Malaysia og Dubai, hvor Steffen Dan Laustsen har fået en masse spændende og lærerige oplevelser med i bagagen.

I dag er Steffen Dan Laustsen Building Service Engineer i teknisk-driftsafdelingen, hvor han står for at tilse alle bygningerne i LEGOLAND og sørge for, at alt som ventilation, afløb og vand fungerer, som det skal. Men det er blot en del af Steffen Dan Laustsens opgaver. Han hjælper nemlig til alle vegne, og han kan løse problemer for mange kollegaer, da han har så bred erfaring fra flere forskellige afdelinger.

Der er ikke to dage, der ligner hinanden, og det er helt sikkert en af årsagerne til, at Steffen Dan Laustsen er rigtig glad for det job, han har i dag i LEGOLAND. Derudover er det særligt sammenholdet mellem kollegaerne, der betyder rigtig meget for, at arbejdspladsen stadig hedder LEGOLAND efter 25 år. Han sætter også stor pris på den tillid, der bliver vist til medarbejderne, og at der blandt kollegaerne altid er en hjælpende hånd klar, hvis man har brug for det.

Steffen Dan Laustsen har ikke kun fundet drømmejobbet i LEGOLAND. Han har også fundet kærligheden. Efter nogle år på værkstedet faldt han for sin kone Lotte, som dengang var gartner. I dag bygger og reparerer Lotte LEGO modeller til Miniland, og udover at dele arbejdsplads har parret to døtre, Cilla og Tanya, og bor på et nedlagt landbrug i Filskov.

Fritiden bliver blandt andet brugt på at passe deres store have og heste. Steffen Dan Laustsen nyder også, når der er tid til at komme ud og cykle, og så har han en passion for motorkøretøjer. Han kører nemlig også motorcykel, og så har han lige købt en veteranbil, der skal sættes i stand.

Steffen Dan Laustsens 25-års jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 23. august kl. 11.00 i restaurant Pirate Ship på Hotel LEGOLAND skriver LEGOLAND.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.