Beach-håndboldstævne i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Det var ikke det allermest optimale vejr til beach håndboldstævne da Billund IF Håndbold lørdag fra 9 til 15 afholdt stævne på banerne ved Billund Idrætscenter.

Samtidig med Beach håndboldstævnet afholdt Billund IF Fodbold også stævne.

En del af tiden regnede det, men som en af tilskuerne sagde “Det er nok tilskuerne det er værst for” spillerne lægger nok ikke så meget mærke til det, for de er jo fokuserede på at spille.

Til lørdagens stævne var der ikke helt så mange hold tilmeldt som sidst klubben havde stævne,  der var omkring 60 kampe der blev afviklet.

Der var hold der var kommet langvejs fra, blandt andet Brønderslevs hold, og en lille sjov historie er at Brønderslev havde mødt Billund IF da de mødtes i Bulgarien, og de sagde de ville prøve at deltage i stævnet i Billund. Holdet fra Brønderslev overnatter i Hal 3, sammen med Billund IF spillere i samme årgang.

Følgende klubber deltog:

Billund IF, Klakring IF, Brædstrup Håndboldklub, Ikast F.S., Brønderslev IF, Sabro IF, Bording KFUM, Horsens IF, Team Esbjerg HK.

Klik på billederne under artiklen for at se billederne i stor størrelse (klik i højre side på billedet for at bladre til næste)