Red Barnet laver byttebørs særligt for børn til Byfesten i Billund

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Er byfesten også for børn ?

Ja – helt sikkert – Red Barnet lokalt laver en byttebørs særligt for børn til byfesten i Billund den 24. august.

Byttebørsen er Red Barnets bod på Byens Plads, hvor desammen med byens øvrige foreninger og butikker vil bidrage til at byfesten 2019 bliver sjov, hyggelig og festlig.

I Red Barnets bod kan alle børn komme og bytte legetøj eller andre børneting, som man er vokset fra eller bare ikke har lyst at lege med længere. Måske et andet barn kan få glæde af det – og måske man selv kan finde en anden spændende ting at tage med hjem.

Børnene kan tage deres ting med på dagen, hvor de naturligvis laver en enkel kategorisering af tingene, så der er en balance omkring hvad man kommer med, og hvad man går hjem med fra byttebørsen.

Hvis nogen ønsker direkte at donere til Red Barnets byttebørs, så kan disse ting eventuelt afleveres på forhånd hos Red Barnets formand i Billund Niels Peter Pedersen. Kontakt ham og aftal nærmere på telefon 50512634.

Red Barnetsbyttebørs er åben fra 10-16 sammen med alle de andre boder. Kom og find os på Byens Plads, og vær med til at bytte masser af legetøj til stor glæde for masser af glade børn. Der kommer også små overraskelser i løbet af dagen.