Claus Dalby holder foredrag på Teddy Bear Art Museum i Billund

Torsdag den 29. august fra kl. 19 til 21 fortæller Claus Dalby, kendt fra TV, i ord og billeder om sit haveliv.

For godt og vel 25 år siden tog Claus Dalbys liv en uventet vending. Han havde netop købt et herskabeligt hus i Risskov ved Aarhus. Til den charmerende patriciervilla fra 1908, beliggende i skovbrynet, hørte en stor have på 4.000 m2.

Det var dog ikke haven, der gjorde, at han straks blev forelsket i stedet. Faktisk levnede Claus Dalby ikke haven mange tanker. Det ændrede sig imidlertid drastisk, da han kort tid efter kom til Hune og mødte blomstermaleren Anne Just. Dette møde gjorde, at Claus Dalby blev haveinteresseret i løbet af et splitsekund!

Siden har havelivet været omdrejningspunktet i hans mit liv, og hans foredrag handler om det kreative arbejde med haven, havebøger, tv, spændende mennesker han har mødt, om hans ”andet fædreland” England og meget andet

Foredraget varer 2 x cirka 40 minutter med en pause imellem hvor der serveres kaffe og kage.

Pris: 250 kr. inkl. kaffe og kage

Tilmelding kan ske via Teddy Bear Art Museums hjemmeside eller ved at kontakte museet på tlf. 75 33 18 45