Cafeen på Sydtoften 8 festede i forbindelse med cykelløbet

Privatfoto

Torsdag eftermiddag havde Caféen på Sydtoften 8 arrangeret en lille “happening” for brugerne.

Der var lavet et banner med teksten “Giv den gas”, og der blev stillet stole og borde op ud mod Sydtoften, så brugerne af Caféen kunne heppe på cykelrytterne fra PostNord Danmark Rundt der kom forbi i forbindelse med enkeltstarterne i Grindsted.  Kl. 14.30 tog alle deltagere T-Shirts på der var sponseret af Hr.P i Grindsted derefter blev der malet flag i ansigterne og så var alle klar til en cykeleftermiddag.

Cykelkage
Kl. 15.00 blev der serveret cykelkage, som Caféens nye kok havde lavet sammen med de borgere der arbejder i caféen.

Der blev heppet, piftet og viftet med flag, og Motorcyklisterne vinkede og dyttede til de fremmødte. Fra følgebilerne blev der smidt bolcher, vingummi og kasketter ud til de fremmødte.

Den hårde kerne blev der fra start til slut, og til sidst kom der gæster fra bofællesskaberne Ungbo og Lyngsø som hjalp med at holde humøret højt.

Som afslutning på en hyggelig eftermiddag blev der spist sammen i Caféen.

Om Caféen på Sydtoften 8
Caféen hed tidligere Café Himmelblå og er et aktivitets og værested for voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Caféen er brugernes hus, hvor de kan mødes med eller uden personale. Der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer, og på den måde skabe et socialt netværk.
Du kan læse mere om Caféen her

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto