Friluftgudstjeneste på Karensminde

Foto: Billund Kommunes Museer

Fredag den 30. august kl. 16.40 er der friluftgudstjeneste på Museumscenter Karensminde.

Det er i år den niende friluftsgudstjeneste på Karensminde, og der har gennem årene vist sig at være en stor interesse for arrangementet med tilværelse af både præsten fra Grindsted Kirke og Vestermarkskirken. Der vil være musik og sang med FDF Brass Band.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe aftensmad i form af en Karensminde-suppe eller pølser fra grillen. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe the og kaffe. Der er gratis entré på aftenen, høkeren vil dog ikke være åben.

Kom og vær med til hyggeligt samvær og kloge år i denne specielle rammesætning. Alle er velkomne skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.