Ild i rundballepresser

Foto: René Lind Gammelmark

En hurtig reaktion fra en traktorfører var lørdag eftermiddag medvirkende til en brand i en rundballepresser på en mark på Lamborgvej ved Urup ikke udviklede sig til at sprede sig til traktoren og marken.

En traktorfører var i færd med at presse rundballer på marken da der pludselig begyndte at komme røg ud af presseren. Traktorføreren fik hurtigt koblet presseren fra traktoren og kørte den i sikkerhed, hvorefter han tog fat i pulverslukkeren. Samtidig blev der ringet efter brandvæsenet.

Brandmændene fra TrekantBrand Station Grindsted fik alarmen kl. 14.45 og da de ankom til stedet var der godt gang i ilden, og den sorte røg kunne ses langt væk. Brandmændene fik slukket ilden.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.