The Boss gæster endnu en gang Grindsted

PR-Foto

Der bliver med garanti ”tryk på kedlerne” når The Boss giver koncert under Grindsted Festuge.

Det er Grindsted Musikforening der byder på gratis koncert i festugeteltet på Nørretorv, og foreningen er glade for, at det endnu engang er lykkedes, at få The Boss til Grindsted.

Godt nok er det ikke Bruce der kommer – men det er tæt på… The Boss spiller nemlig Springsteen, så hvis man lukker øjnene og kun lytter efter, vil man have vanskelligt ved at høre forskel. Vi har efterhånden haft fornøjelsen 3 gange – og hver gang har publikum været meget begejstrede – for at sige det mildt.

Undertegnede har efterhånden oplevet et væld af koncerter – og også mange kopibands. Nogle gange tænker og siger jeg: hvorfor h…. blev de ikke bare hjemme og hyggede sig i kælderen? Sådan har jeg det ikke med The Boss! De leverer altid en super koncert – og hver gang med nye nuancer i deres optræden.

Sidste år spillede de til Musik i Gryden, og efterfølgende har Grindsted Musikforening fået en del henvendelser på, at The Boss må vi da godt få til byen igen.

Det gør vi så: Lørdag d. 31. august kl. 20.00 

Teltet åbnes kl. 19.15 – og det er først til mølle…

Spillested: Grindsted Festugeteltet, Nørretorv, 7200 Grindsted

Arrangementet støttes af Billund Kommunes eventpulje ifm. Trekantområdets festuge – se mere på Grindstedfestuge.dk og Trekantfest.dk

 

Da der er tale om et gratis arrangement forventer vi mange gæster – og vi forbeholder os ret til at lukke for teltdøren, hvis der kommer flere end de tilladte antal gæster som vi må have skriver Jan Poulsen fra Grindsted Musikforening i en pressemeddelelse.