GGIF’s Serie 2 fodboldherrer vandt igen

OPDATERET MED BILLEDER FRA KAMPEN

Lørdag mødte GGIF’s serie 2 fodboldherrer Jerne IF på udebane og det blev til en stor sejr til Grindsted for kampen endte med 6-1 til Grindsted.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Serie 2, Jerne IF – Grindsted GIF: 1-6 (1-1)

12 mål i tre kampe. Det er den statistiske sandhed. Det ser ud til, at vi i denne sæson har indstillet sigtekornet helt skarpt på målrammen. Sammenligner jeg med sidste sæson, så havde vi efter tre runder vundet to kampe og tabt én. Præcis som nu. Vi scorede til forskel blot tre gange. Altså samme pointhøst men på ganske anderledes vis. Vi har i de sidste to kampe vist stor målfarlighed i anden halvleg, hvor vi har afgjort kampene. Målene har været godt fordelt ud over forskellige spillere…lige ind til det sidste kvarter i Jerne. Kenni Jensen præsterede et ægte hattrick, og det er altså meget sjældent, vi oplever et sådan i Grindsted GIF. Jeg kan ikke huske, det er sket mine forudgående fire sæsoner. Christian Andreas Hansen præsterede i øvrigt også en form for hattrick – som oplægger til scoring. Og det er jo mindst lige så vigtigt.

Vi kom særdeles godt fra start, hvor Simon Poulsen udførte et perfekt hjørnespark fra højre side. Christian Andreas Hansen snittede bolden videre til kaptajn Morten Hedegaard Pedersen, der satte trumf på. Fra første minut og tiden ud var vi klart mest i boldbesiddelse, og det endda i sådan en grad, at keeper Martin Kongsager flere gange næsten var ved midten for at deltage i det opbyggende spil. Jerne IF spillerne sled det bedste de kunne, men de led endog noget i varmen, og til slut var der ikke meget kapacitet tilbage i ben og lunger.

Inden luften gik helt ud af ballonen, måtte vi gennem en første halvleg, hvor Jerne fik udlignet på et straffespark, (vi er lige så “ringe” til at få straffespark mod os, som Ølstrup GU er til at få dem) der blev begået af en ellers stærk spillende Sebastian Øhlenschlæger, og hvor vi desværre kun var lige ved og næsten i afslutningerne. Egentligt ikke tilfredsstillende. I pausen blev vi i det lille varme omklædningsrum enige om at skrue op for tempoet med bolden og lade modstanderne arbejde endnu hårdere. De skulle slides op, så vi kunne få mere plads på den sidste tredjedel af banen.

Blot få minutter inde i anden halvleg falder føringsmålet signeret af netop indskiftede Emil Hergott, der havde “sæson-debut” på serie 2. Sikke en måde at vise træneren, at man gerne vil være med i truppen. Emil kom ind på den centrale midtbane, hvor han med makkeren Patrick Lauridsen dannede en ung duo på blot 18 og 19 år. Fedt!
Vi skabte masser af muligheder resten af halvlegen, og efter knap en time blev en sidste spænding taget ud af kampen, da Jesper Dahl Schmidt scorede sikkert til 1-3, og resten af opgøret blev noget nær med spil mod ét mål….Jernes. Ejet af hr. Hattrick, Kenni Jensen.

2.: 0-1, Morten Hedegaard Pedersen, ass. Christian Andreas Hansen
12.: 1-1, straffespark (Sebastian Øhlenschlæger)
48.: 1-2, Emil Hergott, ass. Jesper Dahl Schmidt
58.: 1-3, Jesper Dahl Schmidt, ass. Kenni Jensen
77.: 1-4, Kenni Jensen, assist Christian Andreas Hansen
91.: 1-5, Kenni Jensen, assist Christian Andreas Hansen
92.: 1-6, Kenni Jensen, assist Kasper Knudsen

Kampens spiller: Kenni Jensen