Ole Lund fejrer 40 års Jubilæum den 1. september

Ole Lund - PR-Foto

Ole Lund kan fejre 40 års jubilæum den 1. september 2019 hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Ole er uddannet som kemiingeniør i København og blev i 1979 som nyuddannet ansat som driftsingeniør i Pharmaafdelingen på Grindstedværket, hvor hans opgaver bestod af opstart af nye anlæg og etablering af arbejds- og miljøforbedringer.

Allerede efter et år fik han ansvaret for Vitamin B1 produktionen og efter et stykke tid fik Ole også ansvaret for produktionen for vitaminfabrikkerne og pharmaafdelingen. Fra 1997 og ca. ti år frem var Ole også miljøchef for fabrikken.

Siden 2002 har Ole været Operations Manager med ansvar for Emulgatorfabrikken med fokus på optimering og viderudvikling af produktionsanlæggene. Ikke mindst i de seneste 8 år har arbejdet med at skabe en sikker arbejdsplads  været en hovedhjørnesten i arbejdet.

Ole er ligeledes en del af det globale team for de fire DuPont emulgatorfabrikker og deltager i samarbejde wordwide. I dette team deles viden og erfaring og man hjælper hinanden, når der er behov for det.

Ole er meget pligtopfyldende og lægger meget præcision i sin udførelse af arbejdsopgaver. Han er en meget loyal, vellidt, samarbejdsvillig og respekteret person.

Privat er Ole gift med Lone og de har tre voksne sønner. Fritiden, og især sommerhalvåret, går med at være ombord på deres sejlbåd, og så sætter Ole stor pris på oplevelser sammen med børn og børnebørn.

Jubilæet fejres fredag d. 30. august 2019 med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer skriver Dupont.