GSK Liga ændrer på holdopstillingen

Foto: Steen Kristensen

GSK Liga har fået besked på at de ikke må bruge Max Fricke i resten af sæsonen i Grindsted. Årsagen til at han ikke må stille til start i danmark er nogle kontraktaktuelle detaljer med hans polske klub. Hvis ikke han overholder det vil han få karantæne i Polen, hvilket betyder at hans polske klub har bedt ham om at melde afbud til Metal Speedway Ligaen for resten af 2019. Michael Bach, direktør for GSK Liga fortæller at han er super frustreret over denne besked, og at GSK Liga har været i kontakt med Max Fricke’s Polske manager op til flere gange igennem det sidste døgn for at få beslutningen omstødt, eller finde en udvej, men det er desværre ikke lykkedes. 

Hans Andersen har heldigvis meldt sig klar efter sin skade, hvorfor han er tilbage på holdopstillingen mod Esbjerg Onsdag.

1 Marcus Birkemose
2 Jaimon Lidsey
3 Hans Andersen
4 Thomas Jørgensen
5 Kasper Andersen
6 Emil Grøndal
Holdleder Morten Peterson.
Assistenter Chris og Stig.