Kirsten Seemann fik Kongelig Belønningsmedalje

Pr-Foto

Kongelig medalje til en drivkraft hos DuPont

Kirsten Seemann, Grindsted, belønnet efter 43 års indsats hos Dupont Nutrition Biosciences

Sidste Tirsdag blev Kirsten Seemann, Grindsted, belønnet for mere end 40 års tro tjeneste hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted. Det skete, da fabrikschef Martin K. Madsen kunne hæfte Den Kongelige Belønningsmedalje på den nu fratrådte medarbejder. Kirsten Seemann gik på efterløn 1. juni efter 43 års ansættelse.

Martin K. Madsen beskriver hende som en trofast og pligtopfyldende medarbejder: – Kirsten har med omhu planlagt produktionen af emulgatorer i den store Spray 4 afdeling. Vi har haft en løbende tilgang af nye varer, hvilket med årene har gjort opgaven langt mere kompleks, men Kirsten har altid været garant for, at kunderne får varerne til tiden. Dertil kommer et stigende antal specialkrav fra kunderne, men det har Kirsten også håndteret. Hun har således været en aktiv del af fabrikkens udvikling.

Kirsten Seemann har gennem årene haft forskellige jobfunktioner og arbejdet i flere afdelinger, men valgte på et tidspunkt at arbejde fuldtids med planlægning. Hun er således superbruger i fabrikkens planlægningssystem og med til at teste opdateringer, ligesom hun har været med til at indføre systemet på andre fabrikker i Europa. Hun nåede også at oplære sin egen afløser.

Med egne ord var Kirsten Seemann en lille, forsigtig pige, da hun i 1976 fik job på Grindstedværket. Det ændrede sig en del med tiden, og hun blev blandt andet en af drivkræfterne bag personalefesterne og i Funktionærforeningen.

– Jeg har været heldig at få forskelligartede opgaver, og det har helt sikkert udviklet mig, både fagligt og socialt. Den brede kontaktflade med de mange dejlige kolleger har gjort mig til den person, jeg er i dag, siger Kirsten Seemann.

Samværet med kollegerne er da også det største afsavn ved at gå på efterløn. Men mange af dem møder hun stadig i byen, og så arbejder hendes mand, Bent Seemann, fortsat i fabrikkens HR-afdeling, så han er også god for opdateringer fra arbejdspladsen.

Tilværelsen som efterlønner giver mere tid til at gøre den uundværlige campingvogn klar til nye togter. I 35 år har Kirsten og Bent Seemann kørt Frankrig tyndt i sommerferien, men der er stadig franske pletter, de mangler at udforske. Og nu skulle der også gerne blive tid til weekendture under danske himmelstrøg. Og til flere besøg af børnebørnene hjemme på Ribersvej 226.

Med Den Kongelige Belønningsmedalje kan Kirsten Seemann nu se frem til en tur til hovedstaden for at takke majestæten.

– Det er da stort at få en sådan medalje; det har jeg det godt med. Jeg er stolt over at have været på den samme arbejdsplads i over 40 år og have været en del af de mange forandringer. Det må man da godt fejre, lyder det fra Kirsten Seemann.