Anne åbner ny butik på fredag

Foto: René Lind Gammelmark

Åbner fredag kl. 9.30 med masser af gode tilbud.

Anne Plagborg Iversen, 30 år gammel driver blomsterbutikken Blume i Grindsted, åbner nu en selvbetjent butik i de lokaler hvor bedemand Katri Søgaard indtil for kort tid siden havde kontor.

Foto: René Lind Gammelmark

Anne Plagborg Iversen har i mange år haft med blomster at gøre. Hun er udlært hos Blomsterhuset i Esbjerg tilbage i 2010, og i 2012 åbnede hun blomsterforretningen Blume på Glentevej i Grindsted. Hun har vundet DM i Blomsterkunst for lærlinge, og har som udlært også deltaget i DM.

I april måned i år startede hun en selvbetjent gårdbutik, Lykkeregn med blomster på privatadressen ved Tingvejen mellem Fåborg og Vrenderup.

Da lokalerne hvor bedemand Katri Søgaard havde lejet sig ind var blevet ledige, fik hun idéen til at lave en selvbetjent butik der er åben når Blume er lukket. På den måde kan kunderne bestille blomster på nettet, via telefon hvis der er noget bestemt de gerne vil have, og få dem stillet ind i selvbetjeningsbutikken, hvor de så kan hente dem når det bedst passer. Blume bestræber sig på at blomsterkølerne er fyldt med flotte buketter og værtindegaver.

Altid åbent
Den nye selvbetjente butik er åben når Blume er lukket, og det foregår på den måde at man sender en SMS til Anne, som også via SMS sender en kode til  låsen på døren, så kunderne selv kan lukke sig ind. Lokalet er video-overvåget, og man kan betale via mobile pay. Der vil blive solgt buketter og gaveartikler, og det er så muligt at bestille via hjemmesiden, eller via telefonen til afhentning i den nye afdeling. Der bliver stillet et køleskab op i lokalerne til buketterne, hvor Anne bestræber sig på altid at have blomsterkølerne fyldt op med flotte buketter og værtindegaver.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Mere plads til undervisning
Blume afholder forskellige kurser i blomsterbinding mv. men det har altid skullet holdes når butikken er lukket, da man har været nødsaget til at rydde noget af butikken for at få plads til kursisterne.  Det lokale hvor selvbetjeningsbutikken er etableret i er blevet delt op i to, så den forreste del er selvbetjeningsbutikken, mens den bagerste del er lavet så den kan bruges til undervisning. Dermed kan man begynde at lave kurser om dagen, samtidig med at butikken har åbent.7

Handicapvenlig indgang
Der bliver monteret en lang rampe, så kørestolsbruger let kan komme ind i butikken.

Facebook konkurrence
Der bliver lavet en facebookkonkurrence på Blumes facebookside, hvor kunderne skal komme med deres forslag til hvad den nye selvbetjeningsbutik skal hedde.    Du finder Blumes facebookside her