Mobilt klokkespil spillede tirsdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag aften havde Grindsted Menighedsråd i forbindelse med Grindsted Festuge arrangeret Klokkespilskoncert med klokkenist Ann-Kirstine Christiansen fra Løgumkloster. Det foregik på et mobilt klokkespil ved Kirkehuset den 27. august 2019.

Hun spillede blandt andet den royale menuet fra Elverhøj, Edelweiss (Sound of Music) med flere.

Efter koncerten var der orientering om det fremtidige klokkespil, det foregik i konfirmandstuen ved præsteboligen, hvor der også var kaffe til de fremmødte.

Ann-Kirstine Christensen er organist og klokkenist ved Møgeltønder Kirke. Koncerten var et forsmag på, hvordan det i løbet af nogle år skal lyde fra tårnet på Grindsted Kirke. I 2021 fylder kirken 100 år, og det er i den forbindelse at Menighedsrådet ønsker at det nye klokkespil bliver indviet.

Klik her for at se video fra koncerten

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark