Lynghedeskolen besøgte Anni Matthiesen og Troels Ravn på Christiansborg

PR-Foto - Lynghedeskolen på Christiansborg

Torsdag den 29. august fik de to lokale folketingsmedlemmer Anni Matthiesen (V) og Troels Ravn (S) besøg af hele 87 elever og lærere fra Lynghedeskolen i Grindsted. Skolen besøgte også sidste år de to sydjyske folketingsmedlemmer, og i år skulle succesen så gentages.

Da alle elever og lærere var kommet gennem et grundigt sikkerhedstjek tog Anni og Troels hver deres hold af interesserede elever med rundt på Christiansborg til en rundvisning, så de kunne opleve de historiske gange Christiansborg har at byde på. Herefter samledes alle eleverne i Venstres Gruppeværelse, hvor de spørgelystne elever fik mulighed for at få en grundig snak med Troels og Anni om deres arbejde som folketingsmedlemmer.

Besøget blev afsluttet med et stort fællesbillede foran Christiansborgs hovedindgang.

– ”Det store hold af elever og lærere fra Lynghedeskolen var i København på studietur, og derfor var det oplagt, at de lige slog et smut forbi os her på Christiansborg til en rundvisning og en snak om det politiske arbejde, vi laver her på Borgen. Vi nyder begge to altid at få besøg fra det sydjyske, og derfor var det jo en fornøjelse at få besøg af de mange elever”, udtaler Anni og Troels i en pressemeddelelse.