Fangekoret indtog Kronen

Foto: Steen Søvndal

Fangekoret indtog fredag aften Kronen i Grindsted.

Fangekoret består af indsatte på udgang, samt tidligere indsatte som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korlederen igennem 22. år Louise Adrian synger med indsatte i fem fængsler og koret optræder rundt i de danske kirker.

I de første 10 år af fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen der kendte noget til de syngende forbrydere. De  var gemt af vejen indtil de i 2004 udgav en cd. Så fik offentligheden pludselig øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene, og som tiden gik fik Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, der idag muliggør koncerterne.

Koncerten var arrangeret af Grindsted Indre Mission som en del af Grindsted Festuge.

Foto: Steen Søvndal

Foto: Steen Søvndal

Foto: Steen Søvndal

Foto: Steen Søvndal

Foto: Steen Søvndal

Foto: Steen Søvndal