Grindsted festede med The Boss

Foto: René Lind Gammelmark

Vejret var helt perfekt, og Nørre Torv var fyldt af mennesker.

Grindsted Musikforening bød på gratis koncert i Festugeteltet på Nørretorv med The Boss.

Gruppen The Boss spiller Springsteen, og det var fjerde gang Grindsted Musikforening har haft fornøjelsen at holde koncert med gruppen.

Der var rigtig mange der havde valgt at feste til lyden af The Boss, og arrangørerne havde pillet nogle af siderne af teltet, så alle kunne få en god koncertoplevelse, og det må man sige det så ud til at de havde.  Både inde i teltet hvor mange stod op til koncerten, og udenfor hvor teltet på Nørretorv sad folk og festede med.

De mange koncertgæster Netavisen Grindsted talte med havde kun rosende ord om koncerten, og mange gav også udtryk for at Grindsted Festuge 2019 var en kæmpe succes.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.

Der var også flere andre arrangementer i forbindelse med festugen, blandt andet i Kulturhuset, og hos Alletiders Café var DJ Alex klar fra kl. 21 . Imens koncerten med The Boss blev afholdt var der fyldt op udenfor hos Alletiders Café og da koncerten var færdig var der også en del af koncertgæsterne der fortsatte på caféen.