EFTERLYSNING: Jürgen fra Tyskland søger efterkommere til slagter Andersen fra Grindsted

Jürgen Hoppenstedt - Foto: René Lind Gammelmark

Som barn var Jürgen Hoppenstedt der boede i Celle i Tyskland med sine forældre på sommerferie på Vejers Stand Camping.  

Mødte slagterparret fra Grindsted
Da han var på ferie med sine forældre, mødte de et dansk ægtepar og deres to børn. Ægteparret Asta Andersen og hendes mand havde slagterforretning i Grindsted i de lokaler, hvor der nu er Alletiders Café. Hun røg cigarillos og som 5-6 årig dreng havde Jürgen i Tyskland aldrig set en dame der røg andet end cigaretter, så det var han meget fascineret af.

Mistede forbindelsen
Slagterparret havde en pige og en dreng. I nogle år mødte Jürgen og hans familie slagterparret og deres børn, men de mistede forbindelsen, da Jürgen og hans familie begyndte at holde ferie ved Nr. Lyngvig i stedet for.

Jürgens far Gerhard modtog i 1963 et brev fra Vibeke Andersen
Efter Faderens død fandt Jürgen brevet. Nu kunne Jürgen godt tænke sig at komme i kontakt med efterkommere til Vibeke Andersen og hendes mand, eventuelt deres børn som de mødte på Vejers Strand Camping.

Jürgen og hans kone har de seneste 20 år holdt ferie i Danmark.

Hvis du kan nikke genkendende til historien, vil Jürgen meget gerne have dig til at skrive en e-mail til ham, han læser og skriver både tysk og engelsk.

Du kan kontakte ham på : juergenhoppenstedt@web.de

På billedet ovenfor holder Jürgen det brev, som hans forældre modtog fra Familien Andersen i 1963.