LEV Billund indviede en ny El-cykel

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag aften blev en ny to personers El-cykel taget i brug. Det var LEV Billund der havde søgt forskellige fonde om hjælp til en ny El-cykel for borgere med handicap, og Ole Kirks Fond har støttet LEV Billund med midler til at købe cyklen for.  Cyklen blev leveret mandag , og er allerede taget i brug, for mandag kl.18.30 i sommerhalvåret cykler LEV Billund ture med brugerne. Sidste gang i denne omgang er mandag den 16. september hvorefter der er pause indtil foråret.

Cyklen giver mulighed for mange ture ud fra Cafeen på Sydtoften med personale, og den vil flittigt blive brugt året rundt.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Den nye cykel er allerede taget i brug samme dag som den blev leveret – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark