GGIF’s 2. divisions håndboldherrer vandt 27-20 over Silkeborg-Voel

OPDATERET

Den sidste træningskamp for GGIF’s 2. divisions håndboldherrer blev spillet torsdag aften i Lynghallen. Her mødte hjemmeholdet 2. divisionsholdet fra Silkeborg-Voel, og der var drøn på lige fra starten. Ved pausen var stillingen 17-10 og da kampen var færdig var stillingen ændret til 27-20 til Grindsted.

GGIF Håndbold’s referat fra kampen kan du læse her:

SEJR I SIDSTE TRÆNINGSKAMP
GGIF spillede her til aften sidste træningskamp inden sæsonstarten, og det var Silkeborg-Voel, der var på besøg. Begge hold er i samme pulje, så kampen gav derfor mulighed for at se om herrerne var på det niveau, som de skal være, inden sæsonstart på næste tirsdag.

1. Halvleg var generelt godkendt. Der blev testet 5-1 forsvar, og dette fungerede godt, og kan blive et glimrende alternativt i turneringen. 2. Halvleg blev en lidt lunken affære, og angrebsspillet manglede lidt skarphed. Der var dog på intet tidspunkt tvivl om resultatet, som blev en sejr på 27-20.

I kampen fik 3 U19 spillere fra vores U19 drenge Liga, en del spilletid, og det gjorde alle en god figur, og kan være tilfredse med deres indsats. For Sune og Phillip var det endda deres debut på seniorplan, og vi håber, at drengene på U19 holdet, kan fortsætte deres gode udvikling, så vi kan få flere igennem til vores herrerhold.

Klik på billederne her nedenunder for at se dem i stor størrelse.