Villads fra Valby fejrer 10 år – vær med til at fejre ham på børnebiblioteket

Foto: René Lind Gammelmark

Anne Sofie Hammers børnebogsfigur, Villads fra Valby, fylder 10 år d. 18. september.  

Tegn en fødselsdagstegning

Fødselsdagen skal selvfølgelig fejres, så derfor kan du i hele september tegne en fødselsdagstegning til Villads på børnebiblioteket i Grindsted og Billund. Du kan også hente et tegneark og lave tegningen derhjemme.

Når du har tegnet en flot tegning, kan du enten selv sende den til Høst & Søn, som udgiver bøgerne om Villads, eller aflevere den i MAGION Biblioteket eller på Billund Bibliotek, så sørger vi for, tegningen når frem til forlaget. Adressen på forlaget Høst & Søn står på tegnearket.

Vind en børnefødselsdag eller den nyeste billedbog om Villads

Hvis du bliver den heldige vinder af den landsdækkende fødselsdagskonkurrence, får du 5000 kr af Høst & Søn til en børnefødselsdag, når du selv fylder år, men du kan også være heldig at vinde billedbogen Villads fra Valby har fødselsdag i vores lokale konkurrence. I begge konkurrencer får vinderen direkte besked.

På begge biblioteker udstiller vi bøgerne om Villads fra Valby, og du kan selvfølgelig låne dem med hjem. I anledning af Villads´ fødselsdag er der lige udkommet en billedbog, der hedder Villads fra Valby har fødselsdag, som du selvfølgelig også kan låne, men der kan være ventetid på alle Villads-bøgerne.

Villads og hans ”mor”, forfatteren Anne Sofie Hammer

Villads er en moderne udgave af Emil fra Lønneberg. Han kommer altid galt afsted, selv om han egentlig slet ikke er ude på at lave ballade. Handlingen foregår i en ganske almindelig børnefamilie i dagens Danmark, og måske derfor er bøgerne om Villads blevet så populære. I hvert fald kan børn fra omkring 4-8 år slet ikke få nok af Villads.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.