GGIF’s serie 2 fodboldherrer vandt 5-2 over Videbæk

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag aften spillede Grindsted GIF’s serie 2 fodboldherrer kamp mod Videbæk IF. Kampen endte med en hjemmebanesejr til Grindsted på 5-2.

Kampens spiller var Emil Hergott. Kampen blev spillet på Kunstgræsbanen.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen:

Tak, knægte (mænd)
Serie 2: Grindsted GIF – Videbæk IF: 5-2 (2-1)

Nogle gange er man bare langt mere glad for en sejr end andre. Og… det er selvfølgelig voldsomt tilfredsstillende, at vi efter to scoringsmæssigt utilfredsstillende kampe banker fem mål i rusen. Men det er ikke dét, jeg er mest glad for. Jeg er personligt ovenud glad for, at jeg oplevede 14 GGIF`ere, der stemplede ind med en energi, robusthed og seriøsitet, som jeg i dén grad efterlyste i optakten i omklædningsrummet. Spillerne viste overfor sig selv og hinanden, at der er meget at hente, når man VIL præstere hele vejen. Og de gjorde de. De unge mandfolk. Tidligere drenge.

Fra start var vi viljestærke og insisterende, og vi levnede ikke Videbæk ret meget plads på den fine kunstgræsbane. Vi var meget på bolden, og vi forsøgte konstant at åbne et meget kompakt hold, der kæmpede bravt. Det er ikke at underdrive at kalde det overraskende, at det var Videbæk, der åbnede scoringerne med et føringsmål, for de havde knapt været på vores sidste tredjedel af banen. Og helt ærligt, så var jeg en anelse bekymret netop dér, for i de forudgående par kampe havde vi ikke formået at finde slutproduktet frem. Men det gjorde spillerne i den grad.

Nedenfor er fakta på scoringerne, og det fortæller slet ikke alt. Holdet fightede 100% for igen at være vindere. Og det er de. Lige nu. Og på lørdag venter rækkens øjeblikkelige førerhold fra Skjern GF, som vi kl. 16.00 byder velkommen på Grindsted Stadion. Et særdeles velspillende mandskab, som er et godt bud på oprykker i vores tætte pulje. Vi skal være mindst lige så klar igen, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tage alle tre point. Håber vi ses på stadion!

PS… ja, spillerne gjorde det godt. Tak til alle. Men også en tydelig tak til holdleder Jesper Øhlenschlæger for alt det du præsterer for os alle. Også for træneren. Tak for alt det praktiske, og tak for de gode snakke. Ikke mindst når det er gået dårligt, og der er langt hjem fra skuffende indsatser. Men mest for samtalerne om alt det andet, der rører på sig i vores hverdag.

13.: 0-1
36.: 1-1 Kevin Rajakumar (langskudsdrøn), ass. Kenni Jensen
45+1: 2-1 Emil Hergott (langskudsdrøn med højre), ass. Kenni Jensen
68.: 3-1 Kenni Jensen, ass. Kasper Knudsen
71.: 4-1 Emil Hergott (langskudsdrøn med venstre)
74.: 5-1 Kenni Jensen ass. Emil Hergott
83.: 5-2 (direkte på frispark)

Kampens spiller: Emil Hergott

Trup:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Christian Hedegaard Pedersen
Oliver Jakobsen
Kasper Knudsen
Kevin Rajakumar
Patrick Lauridsen
Kenni Jensen
Sebastian Nørbygaard
Christoffer Wutborg
Emil Hergott
Sebastian Svejstrup
Mads Mahler Johannesen
Mikkel Guldbrandsen

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.