Så åbnede der en ny butik i Grindsted – Mio-ami er åbnet

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag kl. 17 åbnede Sanne Langmach dørene til hendes kombinerede showroom og webshop Mio-ami på Vesterbrogade i Grindsted.

I de lokaler hvor Jettes Foto i en årrække holdt til, åbnede Sanne sin nye forretning, hvor hun har showroom så damerne og pigerne  kan komme og prøve det tøj, de kan købe på Sanne’s webshop. De kan få tøjet med sig med det samme, for webshoppens lager ligger bagved showroomet.

Fra 17-20 var der åbningsreception, og da Netavisen Grindsted ankom til lokalerne 17.50 var der mange mennesker der var i fuld gang med at prøve tøj. Sanne Langmach og hendes mand Anders Schmidt havde travlt med at hjælpe kunderne.

Der vil være åbent i Sannes showroom fast mandag, onsdag og fredag fra kl. 9 til 15 og torsdag fra kl. 11 til 17.

Sanne fik hjælp af Anders – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark