Vestre Skole fejrede 50 års jubilæum

Foto: René Lind Gammelmark

I anledning af Vestre Skoles 50 års jubilæum var der fredag masser af festivitas for at fejre skolen.

Ikke mindre end 68 kagemænd var der blevet købt for at der skulle være nok til alle. Vestre Skole holdt nemlig den første af tre jubilæumsfester der bliver holdt denne weekend.

Fredag middag startede festlighederne på Vestre Skole hvor der var købt 68 kagemænd og masser af sodavand til de 648 skoleelever, deres forældre og skolens personale. Vestre Skoles egen sang blev også sunget. Der var cirkus for de mindste, og 2. og 3. klasserne var de første der måtte få kage. Der var flere forskellige konkurrencer og aktiviteter på skolen.

Lørdag kl. 13 var det så tid til fest nummer to, nemlig den reception der var fra kl. 13 til 15 på Vestre Skole og jeg skal love for der var fyldt godt op i aulauen…. det var nærmest ikke til at sparke sig frem. En af deltagerne i receptionen Børge Olivarius Nielsen fortalte at han skulle mødes med 15-16 fra den klasse han selv gik i da han var elev på Vestre Skole i aften til den store fest i MAGION.

Skoleleder Vivian Møberg der er den sjette skoleleder på Vestre Skole bød velkommen, og rækken af talere var lang, blandt andet Billund Kommunes Borgmester Ib Kristensen der kunne fortælle at da skolen blev bygget var han helt ung blikkenslagerlærling var med til at bygge skolen, som murerfirmaet Rasmussen & Jørgensen stod for. Murerfirmaet havde to store byggerier i Grindsted , først Vestre Skole, og derefter rådhuset.

Vestre Skole blev taget i brug i august 1969 og havde kostet 14 millioner at bygge. Der var i august 1971 ialt 909 elever på skolen.

I aften er der jubilæumsfest for alle tidligere elever, forhenværende og nuværende ansatte på Vestre Skole, og det foregår i MAGION  fra kl. 17.30.

Klik på de mange billeder under artiklen for at se dem i stor størrelse.