Dansk Kontor Innovation ApS holder åbent hus i hønseriet i Krogager.

Privatfoto

Dansk Kontor Innovation slår dørene op til den nye butik med salg af nye og brugte kontormøbler, i det gamle hønseri på Nørremarksvej 9, Krogager,  7200 Grindsted. De nye lokaler fejres med åbent hus lørdag d. 28. september 2019 fra kl. 10 til 15.

Ejerne Stina Nielsen og René Kingo Juul Poulsen, udtaler at lokalopbakningen har været så stor, at det nu er muligt at åbne en butik med salg af nye og brugte kontormøbler. Hos Dansk Kontor Innovation er det muligt at købe kontormøbler og inventar til billige penge. Det er muligt at kombinere brugt og nyt. Skulle kunderne have et behov for særlige mål, farver og former på deres møbler, så er dette også en mulighed.

Stina og Renés kreativitet er stor og der er fokus på miljø, genbrug og helhedsløsninger både til private og erhverv. I butikken og på lageret er der et bredt udvalg af kontormøbler. Der er blandt andet mange forskellige kontorstole og her kan får man indstillet stolen, så den passer til dig. Det er også muligt at få sin stol betrukket om, så man får den farve, som man ønsker.

Vi har et stærkt makkerskab og supplerer hinanden godt. René har mange års erfaring i kontormøbelbranchen og Stina som leder i det offentlige. Begge brænder de for at udvikle og tilbyde gode og fornuftige kontorløsninger. Vi tilbyder køb, salg, bytte, nyt, brugt, rådgivning og gerne en kombination af det hele. Vi gør det anderledes muligt!

På åbningsdagen vil der være en masse gode tilbud, der er mulighed for en rundvisning og en kontormøbelsnak. Vi indstiller gerne din kontorstol, hvis du tager den med. Der vil være lidt koldt at drikke samt lidt godt til maven skriver Stina og René i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.