Grindsted GIF Serie 2 herrer vandt 2-0 på udebane over Videbæk IF

Foto: Nikoline Øhlenschlaeger

Lørdag var Grindsted GIF’s Serie 2 fodboldherrer på besøg hos Videbæk IF, og her vandt Grindsted GIF med 2 mål.

Det betyder at Grindsted GIF lige nu ligger på tredjepladsen i rækken.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Serie 2: Videbæk IF – Grindsted GIF: 0-2 (0-1)

Mange afbud til dagens opgør resulterede i fire nye navne i truppen i forhold til seneste opgør. Sebastian Svejstrup havde trænet godt i ugen, og fik igen muligheden på førsteholdet, mens Simon Poulsen efter et par ugers fravær pga. ferierejse atter figurerede blandt GGIFs 14 udvalgte. Desuden var et par helt unge spillere fra klubbens U19 hold med, og det resulterede i førsteholdsdebut til klubmanden Mathias Landén Jeppesen – kendt som “Vips” – mens Rasmus Plagborg med kort varsel trådte til og var back-up. Det blev ikke til spilletid til den nybagte morbror i denne omgang, men fortsætter den unge førsteårs U19-spiller sin udviking, så kommer vi til at se ham igen.

Kampens udfald med os som vindere kan der ikke indvendes noget mod. Fra første fløjt var holdet tændt på at yde, og alle mand udviste stor vilje. Hele kampen igennem fik vi produceret chancer og især på kanterne var vi gode til at komme presse modstanderne. Der var også et flot løb af Kevin Rajakumar fra den centrale midte til højre kant, der var udslagsgivende for første af Jesper Dahls Schmidt to mål, da Kevin flot sendte bolden ind i feltet, hvor afslutningen bestemt ikke manglede kvalitet. Slutproduktet manglede ellers i flere andre situationer, hvilket vi egentligt ikke kan være tilfredse med. Kampens (blot) anden scoring var også en stensikker én af slagsen, hvor vores lille Gattuso, Oliver Jakobsen, igen erobrede bolden og sendte hurtige landsbymakker Jesper afsted i endnu en løbeduel.

De to unge spillere er begge født og opvokset i Filskov, og vi har i Grindsted stor glæde af deres kvaliteter. På banen er de vidt forskellig typer, mens de uden for banen ligner hinanden noget mere. Super godt humør og en uslukkelig tørst.

De næste par kampe byder på store opgaver mod hhv. Ølstrup og Blåbjerg, og udbyttet af disse to kampe får vital betydning for hele sæsonen. Kast blot et lille blik på tabellen: http://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/298996
Og igen skal der grubles lidt over udtagelsen, da vi endnu døjer med skader og en del afbud. Der bliver brug for bredden. Igen.

PS… holdleder Jesper Øhlenschlæger havde tippet en 3-0 sejr til os, og Jesper Schmidt som dobbelt målscorer. Tæt på at få ret, men “Ø” har efter snart fem sæsoner endnu tilgode at ramme resultatet. Tænker ikke det sker, men miraklernes tid er ikke forbi, siges der.

36.: 0-1, Jesper Dahl Schmidt, ass. Kevin Rajakumar
66.: 0-2, Jesper Dahl Schmidt, ass. Oliver Jakobsen

Kampens spiller: Jesper Dahl Schmidt og Oliver Jakobsen (samme antal stemmer)

Trup:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlæger
Oliver Jakobsen
Kasper Knudsen
Kevin Rajakumar
Patrick Lauridsen
Sebastian Nørbygaard
Christoffer Wutborg
Jakob Vikær Hedegaard
Jesper Dahl Schmidt
Sebastian Svejstrup
Simon Poulsen
Mathias Landén Jeppesen
Rasmus Plagborg

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.