Karl Aage Holte går på pension efter 46 år med salg af lastbiler

Karl Aage Holte - Foto: René Lind Gammelmark

Karl Aage Holte der er salgschef hos Autohuset Vestergaard i Grindsted har valgt at gå på pension efter at have været hos Volvo i 46 år.

Udlært isenkræmmer
Karl Aage Holte blev udlært som Isenkræmmer hos Bridal i Esbjeg i 1967. Derefter kom han til Haahr & Co der er en grossistvirksomhed for isenkræmmere, der ligger i Esbjerg. Det var meningen at han skulle ud og sælge isenkram til butikkerne indenfor et år efter starten i virksomheden, men efter 1½ år så var det tid til at aftjene værnepligten, hvilket han gjorde forskellige steder på Sjælland.  

Efter soldatertiden
Da han var færdig med at være soldat, kom Haahr & Co’s chef hjem til Karl Aages mor, for de ville gerne have Karl Aage tilbage til firmaet, og lovede at han så indenfor et år ville få til opgave at være kørende sælger. Det gik bare ikke helt som det havde lovet.

Begyndte hos Volvo i Esbjerg
Den 1. august 1973 startede Karl Aage hos Volvo forhandler Ejvind Hansen i Esbjerg, hvor han efter noget tid begyndte at køre Vestjylland tynd som lastvognssælger.

Volvo Grindsted
1. Oktober 1976 startede Karl Aage så hos Volvo i Grindsted, hvor han blev Lastvognssælger.  Det var en ny stilling, for Volvo i Grindsted havde kun solgt personbiler , og enkelte lastbiler som de fik fra afdelingen i Kolding inden Karl Aage startede. Karl Aage startede derfor op med at sælge lastbiler til forskellige vognmænd rundt i landet.  Der har været kunder fra Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Fyn og Sjælland.  

Autohuset Vestergaard A/S
1. januar 1996 overtog Hans Vestergaard fra Autohuset Vestergaard afdelingen i Grindsted, og Karl Aage blev salgschef for lastvognsafdelingen.

En god arbejdsplads
Karl Aage har kun positive ting at sige om tiden hos Volvo i Grindsted, både med den tidligere ejer Erling Jakobsen og den nuværende Hans Vestergaard. det har været en god arbejdsplads med fantastiske kolleger, kunder, og samarbejdspartnere. Der er også blevet knyttet venskaber med nogle af kunderne hen over tiden.
Han har ikke noget tal på hvor mange lastbiler han i tidens løb har solgt, men det er mange tusinde nye og brugte det er blevet til gennem årene.

Glæder sig til at få mere tid til familien
Karl Aage glæder sig til at kunne bruge mere tid med familien nu hvor han går på pension. Han og familien har altid nydt at rejse, både i Danmark og i udlandet, og kort efter han går på pension skal han og familien afsted på en rejse sammen igen.

Karl Aage Holte har sammen med sin kone Metha døtrene Marianne og Susanne, og er morfar for 4 børnebørn.

Karl Aage Holte – Foto: René Lind Gammelmark

Afskedsreception
Autohuset Vestergaard holder afskedsreception for Karl Aage Holte for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset på Autohuset Vestergaards afdeling, Fælledvej 13 i Grindsted fredag den 27. september 2019 fra kl. 15 til 20, hvor der vil blive serveret lidt godt til ganen og maven. Bent Junker sørger for musikken.