CoC Playful Minds flytter adresse og udvider konceptet

Den 11. oktober flytter CoC Playful Minds til Kløvermarken for at få bedre plads til de mange aktiviteter, de afvikler med børn. Den nye adresse åbner samtidig for et nyt iværksættermiljø for virksomheder. Alle borgere er inviteret til housewarming den 18. november.

Når flyttekasserne forlader Gammelbro og bliver sat af på Kløvermarken 35 i Billund, får CoC Playful Minds en 2.500 kvadratmeter stor fabrikshal, hvor der er plads til at udbygge de mange aktiviteter, som udviklingsorganisationen står for i samarbejde med børn og virksomheder. Charlotte Sahl Madsen, adm. direktør i CoC Playful Minds, siger:

– Ligeværdig samskabelse med børn er hjertet i alle vores projekter, så vi har mange børn, der direkte samarbejder med os om blandt andet udvikling af fremtidens læringsmiljø, om mere sikre fodgængerovergange og om nye produkter sammen med virksomheder. Det kræver flere m2 – også til at kunne udstille børnenes visionære ideer, så alle borgere kan følge projekterne. Samtidig er vi i gang med at etablere et iværksættermiljø, hvor organisationer, der ønsker at samskabe med børn ikke blot kommer på enkeltstående workshopdage, men kan ”bo”,  arbejde, samskabe med børn, teste idéer. Det får vi plads til, når vi er flyttet.

Udover CoC Playful Minds kommer Billund Erhvervsfremme til at huse i de nye lokaler. Det samme gør LEGO Ventures samt startups og forskere.

Samskabelse med børn som fællesnævner
Formålet er skabe et fællesskab for og med aktører, der ønsker at samskabe med børn og unge – i undersøgelsen, i idéudviklingen, i skabelsen af produkter og services.

­– Vi samarbejder med både praktikere og forskere i ind-og udland, og der er stor interesse for at komme til Billund og arbejde. Vi er glade for, at vi snart kan tilbyde en ramme om et tværfagligt vidensmiljø, der fordrer, at flere organisationer kan veksle viden om samskabelse med børn til metoder og realisering, siger Charlotte Sahl Madsen.

Billund Kommune ser det nye fællesskab som et stort skridt i forhold til Byrådets visioner, i forhold til CoC Playful Minds og deres erhvervsrettede programmer og i forhold til at få skabt et endnu stærkere miljø for iværksættere og startups. Ib Kristensen, Borgmester i Billund Kommune, og bestyrelsesmedlem i Billund ErhvervsFremme og CoC Playful Minds siger:

­– Byrådet har i en årrække ønsket fokus på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for iværksættere og startups. På den ny fælles adresse får vi et internationalt miljø med de helt særlige kompetencer, der er i de to organisationer i forhold til samskabelse med børn og i at rådgive og udvikle start ups og iværksættere. Det er en unik viden og kompetencer, som ikke findes samlet på en adresse andre steder end i Billund, siger Ib Kristensen.  

Den 18. november 2019 kl. 15.00-17.00 åbner dørene til housewarming for Billunds borgere. Alle er velkomne. Kom og vær med og se og prøv det nye sted skriver CoC Playful Minds i en pressemeddelelse.

 

 

FAKTA

  • CoC Playful Minds flytter fra Gammelbro til Kløvermarken 35 i Billund.
  • Knap 30 medarbejdere fra CoC Playful Minds, Billund Erhvervsfremme og LEGO Ventures kommer til at have deres daglige arbejdsplads på adressen.
  • Det antal øges allerede, når de første startups flytter ind sidst på året.
  • Derudover får studerende og forskere også et arbejdsbord på adressen, ligesom der etableres gæstepladser til f.eks. medarbejdere fra Billund Kommune.
  • Alle i Billund Kommune er inviteret til housewarming den 18. november 2019 kl. 15.00-17.00. Programmet annonceres på facebook og i vores nyhedsbrev.

 

Om CoC Playful Minds
CoC Playful Minds er en udviklingsorganisation, der sammen med børn og eksperter fra hele verden er omdrejningspunkt for viden, metoder og praksis for ligeværdig samskabelse med børn. I vores tre programmer samskaber børn produkter til børn, nye læringsformer og byrum i børnehøjde. Sådan bidrager vi til, at Billund bliver Børnenes Hovedstad.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.