På fredag har du mulighed for at vinde 600.000 på travbanen i Billund

Charming Kiss - PR-Foto

Billund Trav har atter fornøjelsen af, at åbne portene til en omgang fredagstrav, hvor der bydes på 9 løb med ikke mindre end 100 heste til start – altså mere end 11 startende heste i gennemsnit. Og ikke at forglemme, skal de yngste aktive ud i et ponyløb på dagen. Dagen indledes kl. 15.45 skriver Billund Trav i en pressemeddelelse.

Med liberaliseringen af spillemarkedet for heste i fjor og tilgangen af Derby25, som udbyder af spil på heste, har hestespillerne både Dantoto og Derby25 at vælge imellem, når indskuddet skal gøres. Dette har også betydet en øget fokusering og markedsføring rettet mod spillerne, og over de seneste måneder har vi set flere spændende tiltag fra både Dantoto og Derby25.

Et af de allermest interessante initiativer er Derby25s gevinst garanti i V4-spillet om fredagen. Den blev lanceret for nogle måneder siden og garanterede 500.000 kr. såfremt, der kun fandtes en række med de fire rigtige i V4-spillet om fredagen. Denne garanti er nyligt blevet hævet til hele 600.000 kr., hvis der kun er en heldig og dygtig spiller, der finder de 4 vindere indenfor V4-spillet, som altid afvikles fra 4. – 7. løb om fredagen.

Lokale Charming Kiss og Atletico dueller
Mads Hjortsballe og Rene Kjær skal kæmpe om førstepladsen i dagens 2. løb – 1. afdeling af V5, og mon ikke Greek F Boko fra Steen Juuls stald blander sig i afgørelsen?

DIrocco tilbage på vinderpladsen?
På den sportslige front, så vi for lidt mere end måned siden Marc Bæk Nielsen vinde her på banen med Dirocco, som tog en overlegen sejr på en 15-tid i snorestart. Siden er det blevet til galop i 2 starter i træk, men tilbage på Billund Trav fra et perfekt startspor 1 i eftermiddagens 5. løb kunne det ligne et godt tilbud til Aalborg-trænerens talentfulde hest. Måske et bud på en ugarderet i dagens V5-spil, der ligger placeret fra 2. – 6. løb.