Storsejr til GGIF’s 2.divisions håndboldherrer tirsdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Der blev kæmpet igennem da Grindsted GIF’s 2. divisions håndboldherrer havde sæsonpremiere tirsdag aften i Lynghallen.

Der blev lavet masser af mål, og kampen endte med en sejr på hele 30 – 19 til Grindsted.

Hjemmeholdet mødte SGI Esbjerg, som kæmpede bravt mod Grindsted, og begge hold lavede da også mål på mål, men det var som om Grindsted virkelig havde fundet stilen og bare bragede frem.

Nedenfor kan du læse GGIF Håndbolds kampreferat fra kampen.

2. Division herrer startede med storsejr
Tirsdag aften åbnede GGIF 2. division herrer sæsonen med en hjemmekamp i Lynghallen. SGI Håndbold, Esbjerg – der er Ribe Esbjerg HH’s ligaholds andethold, var på besøg, og herrerne vandt i sikker stil 30-19 efter at have ført gennem hele kampen.

SGI havde fra kampens start svært ved at holde tempoet, som GGIF formåede at sætte i kampen. Der blev løbet stærkt fra kampens start, og det betød at GGIF hele kampen igennem lavede rigtig mange kontramål, samtidig med at de trættede SGI-spillerne. GGIF fik hurtigt slået et hul på et par mål, og hvis det ikke var for en lidt sløj afslutning på første halvleg, så havde GGIF været større foran end 16-11.

I anden halvleg formåede GGIF at holde tempoet højt, og undervejs knækkede det SGI, og GGIF vandt en periode med 6-0, da de gik fra 20-15 til 26-15 på ganske kort tid. Forsvaret stod generelt rigtig solidt og med hele 19 redninger fra målmandsduoen, Christian Wetche og Rune Norup, så var der svære betingelser for SGI at lave mål.

Træner Flemming Pedersen var efter kampen godt tilfreds med indsatsen: ”Det var en god start til os, og det er altid glædeligt, at når mange menneske, vælger at bruge deres tirsdag aften i Lynghallen, at vi vinder så sikkert. Vi kan dog stadigvæk se, at vi har nogle områder, hvor vi kan forbedre os. Vi kan stadigvæk hente lidt mere på vores kontrafase, og vores spil mod offensivt forsvar, men overordnet var det en god præstation, og det var dejligt, at se at alle spillere bidrog til sejren”

Målscorer:

Daniel Jørgensen 8 mål

Jesper Chapion 5 mål

Nikolaj Svalastog 4 mål

Thomas Theilgaard 3 mål

Nicklas Bjørn Jensen 3 mål

Hjalmar Andersen 2 mål

Bjarke Nybo 2 mål

Frederik Nielsen 2 mål

Emil Larsen 1 mål

Herrerne spiller næste kamp allerede på søndag, hvor Skjern 2 venter på udebane. Næste hjemmekamp venter der dog en af rækkens bedste hold, når Faaborg ØH kommer på besøg søndag d. 6. oktober. GGIF tabte begge kampe til Faaborg i sidste sæson, så der venter en spændende og tæt kamp. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du ikke går glip af dette spændende opgør.

 

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse