Nye personale og Modeshow hos BC Mode

Fra venstre Annie, Sofie og Sokenah - Foto: René Lind Gammelmark

Hos BC Mode i Grindsted er der netop blevet ansat tre nye medarbejdere.

Sofie Styrbro
31 år gammel er ansat som daglig leder for Lingeri afdelingen og har samtidig ansvar for sko og tasker.  Sofie er tidligere udlært i en modetøjsforrening, og har de sidste 6 år været ansat hos SportMaster i Grindsted.

Sokenah El-Mariani
20 år gammel startede som elev den 1. august i år. Elevtiden tager to år inkl. skoleophold. Det er en del år siden BC Mode sidst havde en elev ansat.

Annie Kristensen
27 år gammel startede den 1. september. Har tidligere været butikschef i en interiør-butiki Vejle,  og er primært at finde i tøjafdelingen og er ansvarlig for de sociale medier.

I BC Mode har mode ingen alder
Hos BC Mode kan man købe tøj til kvinder fra 15 år og opefter. I lingeri-afdelingen hjælper de alt fra konfirmander til den modne kvinde. BC Mode har over 50 leverandører, og derfor er det også m uligt at finde tøj til alle typer, indenfor en masse kendte mærker som f.eks. Mos Mos, Neo Noir, PBO, InWear, Espirit og mange flere.

De gamle er stadig at finde i butikken
Både Judith og Tove har lige haft 20 års jubilæum hos BC Mode, og butikschefen Helle har været ansat de sidste 13 år. De står stadig klar med et smil i forretningen sammen med de nye og ejeren Dorthe Rahbek.

2 års fødselsdag
BC Mode har 2 års fødselsdag (to år siden Dorthe overtog forretningen), og i den forbindelse byder de deres kunder velkommen til deres fødselsdagssalg onsdag, torsdag, fredag og lørdag i uge 40.

Modeshow
BC Mode har modeshow et par gange  om år, og billetterne til disse modeshows bliver tilbudt til medlemmerne af BC Modes kundeklub. Selve salget af billetterne foregår den 12. oktober fra kl. 9.45 i butikken, og der står normalt altid mange i kø for at komme ind og købe de eftertragtede billetter, der plejer at blive solgt på et kvarter. Selve modeshowet foregår Torsdag den 24. oktober 2019.