Bjarne Mortensen blev fejret – 25 år hos Rema 1000

Købmand Bjarne Mortensen blev tirsdag morgen overrasket af personale og regionschef i Rema 1000.

De fremmødte råbte højt Tillykke da de sneg sig ind på lageret hvor Bjarne var i fuld gang. Med sig havde de gaver og flag, for i dag er det nemlig 25 år siden Bjarne Mortensen startede i Rema 1000.

Regionschef Morten Bruhn fra Rema 1000 var også mødt op for at hylde Jubilaren, og bagefter var der morgenbrød og budgetmøde.
Med sig havde han både gaver og en rigtig god nyhed: Rema 1000 butikken i Grindsted fik lagt et højt budget da butikken sidste år flyttede fra Vestergade til den nye butik på Vestre Boulevard. Det år er gået helt vildt godt, og derfor er butikken i Grindsted nu en af de største Rema 1000 butikker i Jylland.

Bjarne Mortensen startede for 25 år siden hos Rema 1000 i Brædstrup, hvorefter han kom til Varde. De sidste 18 år har han arbejdet i Grindsted. Ud af de 25 år har han arbejdet sammen med broderen Allan, og de seneste 18 år har de haft købmandsskabet af butikken i Grindsted. De er imidlertid ikke de to eneste fra famlien Mortensen der arbejder i butikken, idet deres far Johannes der tidligere var butikschef hos Superland er ofte at se i butikken hvor han hjælper med at fylde varer op.