Lyserød Lørdag 2019 sætter kulør med gåtur i Grene Sande

PR-Foto

Billund er med når Lyserød Lørdag for 12. gang rulles ud i hele landet.

Lørdag d. 5. oktober er der arrangeret gåtur for at skabe aktivitet og opmærksomhed om brystkræftsagen. 

 – Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med ca. 4.700 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Billund Kommune sætter ekstra fokus på brystkræft den 5. oktober.

Du kan støtte op ved en gåtur i fællesskab med andre fra kl. 11.00 på parkeringspladsen ved Grene Sande.
Der betales 100,- pr deltager som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Efter endt gåtur er der forfriskning i form af kaffe/kage. Der er mulighed for at støtte brystkræftsagen ved at købe lyserøde blomster, hjemmestrikkede klude m.v. En god lejlighed til at samle familie, venner og naboer til en gåtur der støtter en god sag.

Lyserød Lørdag er blevet en fast tradition
Med den landsdækkende kampagne Støt Brysterne i ryggen afholdes Lyserød Lørdag for 12. år i træk. Siden 2008 har Lyserød Lørdag fungeret som de frivillige kræfters lokale aktiviteter, der har til formål at oplyse om – og indsamle penge til – brystkræftsagen. Lyserød Lørdag er dagen hvor frivillige ildsjæle i samarbejde med det lokale erhvervs- og foreningsliv, skaber sjove, oplysende og spændende arrangementer – alt sammen pakket ind i et lyserødt fællesskab.

I 2018 blev der afholdt Lyserød Lørdag i flere end 215 byer – og indsamlet 4.75 mio. kr. ved fælles indsats fra frivillige og det lokale erhvervsliv. De indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft indenfor forskning, forebyggelse og hjælp og støtte til patienter og pårørende.

Læs mere om Lyserød Lørdag på www.lyserødlørdag.dk