25 gange i år er flagene blevet stillet op i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Hans Jørgen Mogensen og frivillige fra Tour De Pedal har i år stillet flagene op i Grindsted de sidste 5 år. I år er vognen blevet moderniseret, så man ikke længere skulle trække vognen med håndkraft. Vognen er blevet istandsat og ændret hos FP Production så man kan trække vognen med en bil. Der er blevet monteret et rotorblink på den, og det er Home i Grindsted der sammen med Grindsted Handelsstandsforening har betalt for istandsættelsen.

Flagene bliver sat op når der er konfirmationer, kræmmermarkeder, cykelløb, festuge og som her lørdag hvor der er Sydbank løb.

Hans Jørgen Mogensen ved flagvognen – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Flemming igang med at gøre klar til at flagstængerne kan sættes op – Foto: René Lind Gammelmark