Troels Ravn mener at staten skal finde flere penge til oprensning af forureningerne

Troels Ravn (A) - Foto: René Lind Gammelmark

Grindstedforureningen og Finanslov 2020

Jeg mener det samme i dag, som jeg mente under valgkampen: staten skal finde flere penge til oprensning efter generationsforureningerne i Danmark  -herunder også jordforureningen i Grindsted. 

De flere penge kan komme i forbindelse med forhandlingerne om finansloven for 2020. Regeringen har fremlagt et forslag til finanslov, og nu starter der så et forhandlingsforløb, hvor de enkelte partier – herunder eksempelvis Venstre, kan tage et ansvar, indgå i forhandlingerne, fremkomme med ønsker til finansloven, og pege på finansieringen. Her kan generationsforureningerne forhåbentlig komme i spil. 


Der er afsat omkring 2 milliarder kroner ekstra til forhandlingerne med Folketingets partier.

Ellers forventer jeg, at regionerne, som planlagt her i 2019, indkaldes til forhandlinger med staten omhandlende regionernes økonomi i forhold til oprensningen efter generationsforureningerne. 


Generations
forureningerne – og jordforureningen i Grindsted, er ikke glemt. Jeg mener, der løbende år for år skal afsættes penge til regionerne, så der kan ryddes op efter fortidens synder skriver Troels Ravn i en pressemeddelelse.